Van smederij tot internationaal toeleverancier
Gestart als de smederij “De Jaeger Francis & zonen” te Knesselare in de eerste helft van de 20ste eeuw, legde het bedrijf Jaegerson zich tot 1972 toe op het produceren van landbouwmachines.

De steeds groeiende concurrentie van gevestigde machinemerken, zorgde er in de jaren zeventig voor dat het bedrijf zich specialiseerde in het toeleveren van plaatwerk en lasconstructies aan binnen- en buitenlandse productiebedrijven. Vandaag de dag is Jaegerson één van de belangrijkste toeleveranciers in de metaalsector, met klanten wereldwijd.

Tot 1994 was Jaegerson gevestigd in Knesselare, de oorspronkelijke locatie van de smederij. Daarna verhuisde het bedrijf naar het industriepark te Beernem, waar het gestaag groeit, zowel in omzet als in personeel en omvang.

Jaegerson bewaakt voortdurend zijn product- en proceskwaliteit, en investeert in de automatisering en innovatie van het machinepark. De medewerkers krijgen op regelmatige basis interne opleidingen, terwijl de beschikbare werkruimte en logistieke verwerking van bestellingen verder geoptimaliseerd worden, zodat leveringen nog vlotter uitgevoerd kunnen worden.
Over Jaegerson
Onze klanten
Onze werkwijze
Sterke knowhow
Sterke knowhow
Generaties ervaring en een blik op de toekomst
Producten van topkwaliteit
Producten van topkwaliteit
Kwaliteitsvolle grondstoffen en uitstekende afwerking
Veelzijdig machinepark
Veelzijdig machinepark
Diverse bewerkingen, materialen en serieproducten